3r Trofeu Sant Jordi Round 600, a Puigverd de Lleida

El 29 d’abril vam organitzar una sortida conjunta a Puigverd de Lleida, on celebraven el 3r Trofeu Sant Jordi de Round 600. En total vam ser 19 socis que ens vam desplaçar fins a les terres lleidatanes, per gaudir d’un esplèndid dia festiu.

A més de passar-ho bé, els resultats esportius van portar en arc instintiu la segona posició de Jaime Cuevas  i la tercera de Jordi Almirall. En Long Bow, la segona posició va ser per Jaume Montull i la tercera per Josep Anton Rossell. També els més petits, Aaron i Isaac Cuevas, van aconseguir podi. A més a més, el sorteig del pernil va afavorir a Elisa Montserrat, que va cedir-lo al club per a que el puguem degustar tots plegats. Gràcies Elisa!

Però el que ens vam emportar tots va ser un dissabte de companyonia, fletxes i rialles. La intenció és de tornar-ho a repetir en properes sortides.

Moltes gràcies a tots els nostres arquers i als companys de Puigverd que ens van acollir tant bé!

Clica aquí per veure tot el reportatge fotogràfic

Leave A Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies