Tres contra Tres 2016

Participa en el Tres contra Tres, el proper 4 de desembre.

Una nova manera molt divertida de competir en equip.

Només cal que formeu un equip de 3 arquers d’una de les següents modalitats:

  1. Long Bow i Tradicional
  2. Nu i Recorbat (olímpic)
  3. Politges

Poden ser equips mixtes i no es té en compte l’edat dels participants. Si a casa tots sou arquers, podeu formar un equip la mare, el pare i el fill.

Per inscriure-us només cal que ens envieu un e-mail a info@arquersolivella.com amb el nom de l’equip (sigueu originals), el nom dels components i a quina modalitat participeu.

Com és  la competició?

Com tots els anys, tots els equips d’una mateixa categoria competiran entre ells, de dos en dos, TOTS CONTRA TOTS, dins de cada modalitat.

En cada enfrontament, es tiraran tres sèries de tres fletxes per equip, es a dir, cada integrant de cada equip tirarà 9 fletxes.

Es sumaran tots els punts dels components d’un mateix equip. El que tingui més punts de l’enfrontament  serà el guanyador i rebrà un punt, mentre que el perdedor rebrà un cero (per descomptat).

Guanyarà l’equip que tingui més punts al final de tots els enfrontaments.

Es tira a una distància de 18 mts.  Els Longbow i Instintius a dianes de camp de 40 cms i les altres dues modalitats a dianes tripe vertical.

Al final hi haurà un pica-pica i l’entrega de premis.

El més important es passar-ho bé, riure … que els equips es piquin entre ells i donin el màxim de sí mateixos, però sobre tot, sense deixar de divertir-nos i passar una bona estona entre amics.

Us esperem!

cartell-tres-contra-tres-2016